SWIM ELOMI

Tropical Falls Swimsuit

Varenummer:
el-ES801543BLK-
På lager
Only %1 left
Så lavt som 978,-

Elomi Tropical Falls Swimsuit, G-L Cup/75-95

Stilig badetøysserie med tropiske blader i neon pastelltoner❤️

Serien er laget av et lett stoff som inneholder resirkulert nylon, samt Creora® highclo™, som gir et høyere nivå av klormotstand for lengre holdbarhet❤️

Badedrakt med bredt strikk og powernet (finmasket netting) under bysten, for god støtte og forankring. Lav skjæring og smale stroppedetaljer gir en ekstra fin utringning. Snørejustering i sidene for å regulere til ønsket skjæring i benåpningen.  

Badedrakten er produsert i en dobbel cup-størrelse for en mer skreddersydd passform, eksempel; bruker du størrelse 80G, velg da størrelse 80G/H.

Mer fra samme serie – se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Tropical Falls er sesongserie for høst/vinter 2023/-24 – selges til det er tomt.

Modellnavn: Elomi Tropical Falls Non Wired Swimsuit

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.