Calida Deepsleep Balancing

CALIDA DEEPSLEEPWEAR samler det beste fra over 80 års sveitsisk natttøyekspertise for å skape en unik soveopplevelse under alle klimatiske forhold. Hver natt og for enhver søvntype – velg serien som passer deg best; effektiv kjøling, balansering eller oppvarming. CALIDA DEEPSLEEPWEAR støtter kroppens naturlige termoregulering ved hjelp av en revolusjonerende kombinasjon av høyteknologiske naturfibre og toppmoderne teknologi. Takket være tre innovative materialblandinger og individuelle parringsmuligheter, vil en hver søvntype finne sin egen optimale klimatiske komfortsone for uforstyrret, dyp og konsekvent etterfyllende søvn.

DEEPSLEEPWEAR BALANCING
 
Kroppens sovetemperatur avhenger av mange skiftende faktorer som ikke alltid kan kontrolleres bevisst i hverdagen. Med en temperaturregulerende og fukttransporterende blanding av TENCEL™, Modal Micro og SeaCell™ sørger CALIDA DEEPSLEEPWEAR BALANCING for et balansert soveklima under alle forhold. Det silkemyke stoffet pleier huden gjennom hele natten takket være de revitaliserende egenskapene til islandske brunalger❤️

BALANSERING AV FIBER
SeaCell™ Modal er et spesielt mykt fiber laget av islandske brunalger, som høstes på en miljøvennlig måte og behandles i et lukket kretssystem fritt for skadelige stoffer. De naturlige mineralene, vitaminene og antioksidantene i algene er bevist å ta vare på huden og støtter celleregenerering. TENCEL™ Modal Micro føles utrolig myk, luksuriøs og behagelig på huden, samtidig som den absorberer fuktighet mer effektivt enn konvensjonelle materialer. Den stammer fra bøketre dyrket i Europa uten kunstgjødsel eller vanning, og er bearbeidet i et lukket kretssystem og er ressursbesparende.

per side
Set Descending Direction
 1. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Balancing Pants
  Så lavt som 1 199,-
 2. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Balancing Pants
  Så lavt som 1 199,-
 3. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Balancing Shirt
  Så lavt som 949,-
 4. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Balancing Shirt
  Så lavt som 829,-
 5. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Balancing Pants
  Så lavt som 1 299,-
 6. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Balancing Shorts
  Så lavt som 1 199,-
 7. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Balancing Shirt
  Så lavt som 1 199,-
 8. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Balancing Shirt
  Så lavt som 1 049,-
per side
Set Descending Direction