Om Underverker

INFORMASJON OM SELSKAPET

underverker.no ble lansert i 2006 etter at vi hadde finsøkt nettet for å finne en norsk nettbutikk med undertøy fra kvalitetsleverandører. Da vi ikke fant dette ble Underverker lansert, og selskapet er i dag Norges eldste og ledende Undertøysalong på nett. Fra 1. januar 2023 er familiebedriften Sportmann AS vår søsterbedrift, og partnerskapet vil gi større utvalg og flere fordeler for Underverker's kunder. Vår søsterbedrift ble etablert i Fredrikstad i 1974, og har med det lang og solid erfaring både med postordre og netthandel. På Sportmann.no finner du alltid gode tilbud på merkeklær og sko til hele familien.

Du slipper mao å stresse ut av huset og inn i trange prøverom for å handle, men kan gjøre handelen hjemmefra, uansett tid på døgnet. Ditt eget hjem blir ditt private prøverom, hvor du kan prøve dine varer i ro og mak. I tillegg får du god betenkningstid, 30-dager åpent kjøp, og unngår å gjøre hastige bomkjøp. Og ønsker du help er vi bare en e-post eller en telefon unna:)

Varene sendes deg med Posten, og normal leveringstid er 1-3 virkedager slik Posten lover, uansett hvor du bor i landet; pakke i postkassen m/sporing. Velger du Postens servicepakke er leveringstiden 1-3 dager lengre.

Er vi gått tom for en vare, og må bestille fra leverandør er leveringstiden mellom ca 5-14 virkedager lengre. Varer ettersendes da til deg umiddelbart ved ankomst fra leverandør.

Vi har nesten alle varer på lager, men dersom vi må dele opp forsendelsen, betaler du selvfølgelig ingenting ekstra. Du får alltid en bekreftelse på e-post når din ordre blir ekspedert, som gir deg all nødvendig informasjon vedrørende din leveranse.

Hvis du ønsker å returnere varene dine, angrer kjøp, har du altså 30 dagers returrett. Eneste som ikke kan sendes i retur er underdeler som truser, strømpebukser, strømper, sokker o.l undertøy - dette pga hyigeniske årsaker. Badetøysunderdeler har beskyttelsestape og kan derfor sendes i retur.

Du kan velge om du vil betale med kort, Klarna faktura - betal om 14 dager (gebyrfritt) eller Klarna delbetaling - betal i ditt eget tempo.

Vi har BH'er i stort utvalg, A-O cup og 60-120 i omkrets, med ekstra stort fokus på BH'er i store størrelser. Vi velger kun de beste modellene fra våre leverandører.

Alle våre leverandører er anerkjente merkeleverandører, verdensledende i undertøysbransjen, med tung spisskompetanse og høyeste fokus på kvalitet, support, passform og komfort: Dyre merkevarer skal holde det de lover også når det gjelder støtte og hold over tid, i tillegg til kvalitet for øvrig. Og jenter - uansett om dere har liten, mellomstor eller stor byste - ta god vare på den, for den fortjener det beste i alle livets faser.

Ønsker du hjelp til valg av størrelse og/eller modeller, eller har spørsmål/ønsker, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg, og deler veldig gjerne vår kompetanse etter over 17 år i undertøysbransjen med deg. Vi gleder oss til å høre fra deg:)

Retur- og leveringsadresse:
Underverker AS
c/o Sportmann AS
Rosenborgveien 8
1630 Gamle Fredrikstad

Forretningsadresse:
Underverker AS
Frydenbergveien 46B
0575 Oslo

Besøks- og postadresse:
Underverker AS
Skippergata 28
9008 Tromsø

Kontaktinfo:
E-post: support@underverker.no Vi svarer som regel innen en time eller to.

Org.nr.: 930 808 164