VI ER OPPTATT AV DIN SIKKERHET

Betaling

Fordi betaling hos underverker.no kan skje ved bruk av kort, er vi spesielt opptatt av sikkerhet. Når du betaler med kort, sendes dine kortopplysninger til din banks betalingssystem. Denne kommunikasjonen er kryptert, slik at ingen uvedkommende får tilgang til opplysningene som sendes, ei heller Underverkers ansatte. Vår samarbeidspartner for betalinger er Klarna.

Håndtering av personopplysninger
For at varene skal komme frem til deg, trenger vi navnet ditt og postadressen din. For ordrebekreftelse via e-post og tjenester via Posten må vi også ha din e-postadresse og ditt mobilnummer. Disse opplysningene oppbevares i vårt kunderegister, som kun underverker.no sine medarbeidere har tilgang til.

Underverker gir ikke dine opplysninger videre
Opplysningene du oppgir gis eller selges aldri videre til tredjepart. De vil bare bli benyttet i underverker.no sin kontakt med deg. Om du ønsker, kan du bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed pr. e-post. Du har også rett til å få opplyst om hva som er registrert om deg. Er opplysningene feil, ufullstendige eller ikke relevante, kan du forlange å få dem rettet eller slettet.