Calida Deepsleep Merino-Ull

CALIDA DEEPSLEEPWEAR samler det beste fra over 80 års sveitsisk natttøyekspertise for å skape en unik soveopplevelse under alle klimatiske forhold. Hver natt og for enhver søvntype – velg serien som passer deg best; effektiv kjøling, balansering eller oppvarming. CALIDA DEEPSLEEPWEAR støtter kroppens naturlige termoregulering ved hjelp av en revolusjonerende kombinasjon av høyteknologiske naturfibre og toppmoderne teknologi. Takket være tre innovative materialblandinger og individuelle parringsmuligheter, vil en hver søvntype finne sin egen optimale klimatiske komfortsone for uforstyrret, dyp og konsekvent etterfyllende søvn.

CALIDA DEEPSLEEP WARMING
Tykt sengetøy og gode gamle varmeflasker er velprøvde midler mot kalde netter, men de kan ikke hjelpe kroppen med å justere og regulere temperaturen under søvn. Som et resultat av dette sover vi derfor urolig når det blir for varmt. CALIDA DEEPSLEEP WARMING er laget av 67% TENCEL™ Lyocell og 28% høykvalitets merinoull som opprettholder en jevn og varm temperatur gjennom hele natten. Stoffet er spesielt mykt, lett og fuktabsorberende❤️

VARMENDE FIBER 
CALIDA'S merinoull kommer fra kontrollert, artstilpasset og mulesingfritt oppdrett, hovedsakelig fra sauer fra Sør-Afrika, hvor pelsen er av høyeste kvalitet og utrolig myk. Merinoull er naturlig fukttransporterende og temperaturregulerende, antibakteriell og ekstremt skånsom mot huden. TENCEL™ Lyocell har en behagelig glatt og silkeaktig tekstur, kjøler som lin og er rundt 8 ganger mer absorberende enn bomull. Denne spesielt slitesterke fiberen er hentet fra eukalyptustrær som dyrkes på sertifiserte og miljøvennlige gårder, og behandles i et lukket og ressursbesparende  kretssystem.

per side
Set Descending Direction
 1. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Warming Dress
  Så lavt som 1 399,-
 2. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Warming Pants
  Så lavt som 1 299,-
 3. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Warming Pants
  Så lavt som 1 299,-
 4. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Warming Shirt
  Så lavt som 1 049,-
 5. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Warming Pants
  Så lavt som 1 299,-
 6. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Warming Shirt
  Så lavt som 1 199,-
 7. Legg i ønskelisten
  Deepsleep Warming Shirt
  Så lavt som 1 049,-
per side
Set Descending Direction