-50%
MUCHACHOMALO

Lords Cotton Boxer Shorts, 2pk

Varenummer:
375267
På lager
Only %1 left
Så lavt som 249,- FØR 499,-

Muchachomalo Lords Cotton Boxer Shorts, 2pk, Str S-XXL

Muchachomalo’s Cinema kolleksjon – Lords er inspirert av historien fra Ringenes Herre og reisen ringen måtte tåle, men mest av alt er det en referanse til en underliggende idé om at hvem som helst kan være en helt.

Klassiske boxershorts i stilig print med bred, elastisk linning. 

Mer fra Muchachomalo – se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Print/Print
Modellen er sesong for høst/vinter 2023 - selges til det er tomt. 

Modellnavn: Muchachomalo Lords Cotton Boxer Shorts

 

‘’I løpet av det siste århundret har filmer bidratt sterkt til vår fantasi, de tar oss steder vi vanligvis ikke går og forteller oss nye historier. Ikoniske ‘’helter’’ kommer i forskjellige former, og med denne kolleksjonen har inspirasjonen kommet fra et lite utvalg filmer som har imponert mer enn én generasjon, selv lenge etter den ble laget.’’

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.