FANTASIE

Illusion Side Support BH

Varenummer:
376277
På lager
Only %1 left
Så lavt som 642,-

Fantasie Illusion Side Support Full Cup BH, D-I Cup/70-95

Illusion tilbyr den perfekte hverdagskomfort; myke materialer, unik support og fint design. Gir en glatt finish under et hvert antrekk❤️

En god og støttende 3-parts BH med bøyler, som med sine robuste cup'er gir et godt løft og unik support. Elastisk og elegant tyll i utringningen legger seg mykt og flatt mot huden - second-skin, og gjør den enklere å tilpasse. God bredde på sidestykkene bak mot hempene.

Den har videre bøyler enn vanlig, som er med på å gi ytterligere support og komfort, i tillegg til innebygget sidestøtte= henter inn fra sidene og sentrerer bysten for en fremovervendt rund og fin fasong.

Skulderstroppene er regulerbare og blir bredere i de høyere størrelsene. Stroppene er også sentrerte for ekstra support og for å hindre at de sklir ned fra skuldrene.

Tilhørende truse og flere farger - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Orchid
Fargen er sesong for vår/sommer 2024 - selges til det er tomt.


Modellnavn: Fantasie Illusion Side Support Full Cup Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Fantasie (since 1951) er verdenskjent for å skape vakkert og komfortabelt undertøy og swimwear av høy kvalitet - spesielt tilpasset "modne" byster, som behøver det lille ekstra❤️ Merket er eksperter på større cup, og er en gjenganger blant norske kvinner. Bestselgeren gjennom mange år, REBECCA, med sin unike passform og pustende cup'er høster fortsatt daglig nye begeistrede fans verden over. Se etter Rebecca i overskriften og test selv❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.