-25%
ELOMI

Charley Plunge BH

Varenummer:
el-el4382blk-j02-4172
På lager
Only %1 left
Så lavt som 508,- FØR 678,-

Elomi Charley Plunge BH, D-N Cup/70-105

Elegant og god 3-parts BH
med den kjente og kjære passformen til Elomi Kim
❤️ Den har bøyler og ekstra sidestøtte, som gir det beste løft, support og seperasjon opp til og med N-cup. Den sentrerer bysten og gir en forovervendt shape= løfter opp og frem uten å gi push-up effekt eller legge til volum, i tillegg gir den en avrundet og fin fasong.

Den lave skjæringen på midten i front (plunge) gir en ekstra fin utringning. De vakre og myke blondene er stretchy, og gjør den enklere å tilpasse.

Brede og gode skulderstropper som er fullt regulerbare, og gir ytterligere support og forankring. Ekstra hekte bak på stroppene, J-hook, for å feste de til racer-back/bryterrygg. Se bildet i ballet pink hvor stroppene bæres vanlig over skuldrene. 

Tilhørende truser og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black

Fargen er base i Elomi's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Elomi Charley Plunge Stretch Bra

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.