ELOMI

Charley Bandless Spacer

Varenummer:
el-el4383fan-j02-5114
På lager
Only %1 left
Så lavt som 888,-

Elomi Charley Bandless Spacer, E-L Cup/75-105

Spacer t-shirt BH med ultra-lette skåler, eksepsjonell passform og unik support. Den er basert på Elomi's bestselger gjennom mange år= Amelia.

Den har bøyler og sømløse skåler som puster= laget av et ultra-lett spacer-materiale, og gir den beste support og løft opp til og med L-Cup uten å legge til volum. Den innebygde sidesupporten henter i tillegg inn fra sidene og sentrerer bysten, og gir en vakker forovervendt, avrundet og fin fasong.

Mindre stoff i nerkant (bandless) gir et lettere uttrykk, i tillegg til den dråpeformede detaljen mellom cup'ene, noe som ikke er til hinder for den unike supporten. Legg merke til de vakre og feminine stretch-blondene i sidene, som ikke bare gjør BH'en ekstra fin, men er med på å sentrere bysten.

Modellen passer alle fasonger, og er i tillegg ekstra perfekt for jenter med kortere overkropp.

De brede og gode skulderstroppene er regulerbare, og gir ytterligere support og forankring. De er sentrerte for å hindre at de sklir ned fra skuldrene.

Farge: Fawn (Nude-nyanse)
Fargen er base i Elomi's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Elomi Charley Bandless Spacer Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav.  I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer Nyhetsbrev og SMS med eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:

For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

BONUS-KR VED RETUR: 

Bonuspoeng vil ikke refunderes ved en eventuell retur.

I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.