WOLFORD

Individual 50 Leg Support Tights

Varenummer:
wo-18600-black-e05-3090
Ikke på lager
Only %1 left

Wolford Individual 50 Leg Support Tights, Str XS-XL, Black

Support og komfort 
❤️

Matt strømpebukse som gir middels grad av suppport og støtte til bena. Støtten er anatomisk fordelt og gir en forfriskende følelse, selv når en sitter eller står over lang tid. Dobbel elastan i hver rad, gjør at strømpebuksen har ekstra god stretch og gir den perfekte passform, samt god komfort. Bred, strikket linning med Wolford's logo. 

For flere produkter fra Wolford - se nedenfor under relaterte produkter.

Denier/Masketetthet: 50, matt
Av: 82% polyamid, 18% elastan

Farge: Sort
Modellen er basic - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Individual 50 Leg Support Tights

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Wolford er verdensledende med overlegen kvalitet og passform, og er valg fra øverste hylle. Med sine unike passformer og høye kvalitet vil også du bli overbevist❤️ Husk å bruk vaskepose når du vasker dine strømper!

Wolford er genuint opptatt av bærekraft i alle produksjonsledd/prosesser= overholdelse av strenge miljøvernregler. De produserer selv tekstilene de benytter, og er den første strømpeprodusenten i verden som er Sertifisert Partner av Bluesign®-Systemet= ansvarlige, bærekraftige og sporbare produksjonsprosesser av tekstilprodukter i alle ledd. Samtlige materialer som nyttes i Wolford’s produkter er altså Sertifisert med de strengeste økologiske og sosiale standarder. Wolford har også en egen Cradle to Cradle Certified™ Kolleksjon som er Sertifisert på GULL-Nivå= bærekraftig og innovativ, like god mot huden som naturen - produsert av og med biologisk nedbrytbare komponenter; produkter som kommer fra naturen og nedbrytes tilbake til naturen❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.