WOLFORD

Individual 10 Knee-Highs

Varenummer:
wo-31241-black-e06-3083
På lager
Only %1 left
Så lavt som 240,-

Wolford Individual 10 Knee-Highs, Str S-M, Black

Feminin eleganse 
❤️

Gjennomsiktige, knehøye strømper som gir en myk og lett følelse mot huden. Bred, myk mansjett sikrer at strømpene holder seg på plass. Ekstra tåforsterkning, som er nesten usnylig.

Denier/Masketetthet: 10, matt
Av: 85% polyamid, 15% elastan

For flere produkter fra Wolford - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Sort
Modellen er basic - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Størrelsesguide:

Small tilsvarer: 36-38
Medium tilsvarer: 39-41

Modellnavn: Individual 10 Knee-Highs

 

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Wolford er verdensledende med overlegen kvalitet og passform, og er valg fra øverste hylle. Med sine unike passformer og høye kvalitet vil også du bli overbevist❤️ Husk å bruk vaskepose når du vasker dine strømper!

Wolford er genuint opptatt av bærekraft i alle produksjonsledd/prosesser= overholdelse av strenge miljøvernregler. De produserer selv tekstilene de benytter, og er den første strømpeprodusenten i verden som er Sertifisert Partner av Bluesign®-Systemet= ansvarlige, bærekraftige og sporbare produksjonsprosesser av tekstilprodukter i alle ledd. Samtlige materialer som nyttes i Wolford’s produkter er altså Sertifisert med de strengeste økologiske og sosiale standarder. Wolford har også en egen Cradle to Cradle Certified™ Kolleksjon som er Sertifisert på GULL-Nivå= bærekraftig og innovativ, like god mot huden som naturen - produsert av og med biologisk nedbrytbare komponenter; produkter som kommer fra naturen og nedbrytes tilbake til naturen❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.