WOLFORD

Comfort Cut 40 Tights

Varenummer:
wo-14555-black-e03-3652
Ikke på lager
Only %1 left

Wolford Comfort Cut 40 Tights, Str XS-XL, Black

Denne Comfort Cut strømpebuksen fra Wolford gir deg den nyeste innovasjonen innenfor komfort. Strømpebuksene gjør at brukeren kan tilpasse størrelsen gjennom fire uthevede områder som er diskret plassert på innsiden.

Midjebåndet kan utvides med en halv størrelse ved å klippe/kutte ut deler av strømpebuksen (se vedlagt bilde).

Strømpebuksen har et matt utsende, og gir deg et luksuriøst utseende.

For flere produkter fra Wolford
- se nedenfor under relaterte produkter.


Denier/Masketetthet: 40

Farge: Black
Fargen er basic - tilgjengelig fra leverandør året rundt.


Modellnavn: Comfort Cut 40 Tights

Klikk på bildene for stor visning
Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Wolford er verdensledende med overlegen kvalitet og passform, og er valg fra øverste hylle. Med sine unike passformer og høye kvalitet vil også du bli overbevist❤️ Husk å bruk vaskepose når du vasker dine strømper!

Wolford er genuint opptatt av bærekraft i alle produksjonsledd/prosesser= overholdelse av strenge miljøvernregler. De produserer selv tekstilene de benytter, og er den første strømpeprodusenten i verden som er Sertifisert Partner av Bluesign®-Systemet= ansvarlige, bærekraftige og sporbare produksjonsprosesser av tekstilprodukter i alle ledd. Samtlige materialer som nyttes i Wolford’s produkter er altså Sertifisert med de strengeste økologiske og sosiale standarder. Wolford har også en egen Cradle to Cradle Certified™ Kolleksjon som er Sertifisert på GULL-Nivå= bærekraftig og innovativ, like god mot huden som naturen - produsert av og med biologisk nedbrytbare komponenter; produkter som kommer fra naturen og nedbrytes tilbake til naturen❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.