WOLFORD

100% Silke Munnbind

Varenummer:
wo-96243-7005-5356
Ikke på lager
Only %1 left

Wolford 100% Silke Munnbind, Sort

Munnbind/Maske av 100% silke i dobbelt lag.
Innebygget nese-bøyle og elastiske, justerbare og smale bånd sikrer ekstra god individuell tilpassing. Kun for privat bruk
(= som betyr at dette ikke er et medisinsk/kirurgisk munnbind/utstyr til bruk på for eksempel sykehus av leger og annet helsepersonell).

Silke-Maskene puster bedre enn Classic-Masken på grunn av silkens helt unike pusteegenskaper. Nese-bøylen er også av litt mindre format enn på Classic, men gjør likevel jobben med å tilpasse masken godt rundt nese-ryggen.

Mål: bredde 20,5 cm, høyde 15 cm.

Hovedforskjellen på Classic- og Silke-Maskene:
Silke-Maskene må håndvaskes, og er derfor ikke definert i % for vannavstøtende/dråpe- og bakteriesikkerhet.
Silke-Maskene er mer et Fashion-Statement, men likevel tillatt til bruk i det offentlige rom og på reiser.


Produktdetaljer:
Godkjent for bruk på fly, buss, bane og andre offentlige steder behovet melder seg.
Ikke EU-Sertifisert/CE-Merket: Det er ikke et krav for dette munnbindet som kun er for privat bruk.
​ Masken har ikke medisinsk filter (=er ikke et medisinsk utstyr).
Materialet har ekstra gode pusteegenskaper= silke (Wolford's produkter er verdenskjent for unike pusteegenskaper og overlegen kvalitet).

Full dekning med dobbelt lag silke.
Innebygget nese-bøyle i aluminium sikrer ekstra god individuell tilpassing= justeres slik at masken sitter godt over neseryggen.

Elastiske, justerbare og smale bånd som festes rundt ørene gjør at produktet holder seg på plass.
Før pakking på Wolford's egen fabrikk i Østerrike er hvert eneste produkt behandlet med UV-lys= dreper bakterier og virus.
Produktet leveres klart til bruk (må ikke vaskes før første gangs bruk siden det er behandlet med UV-lys).
Passer i alle situasjoner hvor du ønsker ekstra beskyttelse for deg selv og andre; kollektivreiser, handler i butikker mm.

Håndvask. NB: Det står kaldt vann på anvisningen: Vi vasker masken som våre andre silkeprodukter= temperert og skyller i kaldt.
Vaskes etter hvert bruk.

NB!! Dette er IKKE et medisinsk/kirurgisk utstyr. Av hygieniske årsaker kan dette produktet IKKE returneres. 

Hovedmateriale: 100% Finest Silk

Wolford's W-logo på siden av Masken.


For flere Munnbind fra Wolford - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Sort

Modellnavn: Wolford Silk Mask, One Size

Wolford er verdensledende med overlegen kvalitet og passform, og er genuint opptatt av bærekraft i alle produksjonsledd/prosesser= overholdelse av strenge miljøvernregler. De produserer selv tekstilene de benytter, og er den første strømpeprodusenten i verden som er Sertifisert Partner av Bluesign®-Systemet= ansvarlige, bærekraftige og sporbare produksjonsprosesser av tekstilprodukter i alle ledd. Samtlige materialer som nyttes i Wolford’s produkter er altså Sertifisert med de strengeste økologiske og sosiale standarder. Wolford har også en egen Cradle to Cradle Certified™ Kolleksjon som er Sertifisert på GULL-Nivå= bærekraftig og innovativ, like god mot huden som naturen - produsert av og med biologisk nedbrytbare komponenter; produkter som kommer fra naturen og nedbrytes tilbake til naturen💚

CARE MASKS MADE BY WOLFORD TO SUPPORT YOU AND OUR COMMUNITY

We are very proud to announce that we successfully rearranged our production to face masks for this challenging time. As textile accessories, our Care Masks will support our employees worldwide as well as our consumers.


With your purchase you are supporting our efforts and our commitment to face this complex situation all together. Our full income generated will solely be used to cover production costs, logistics and for donations to hospitals and healthcare institutions.

Your Wolford Team
Wolford Cares, about us, about you.

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav.  I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer Nyhetsbrev og SMS med eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:

For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

BONUS-KR VED RETUR: 

Bonuspoeng vil ikke refunderes ved en eventuell retur.

Wolford er verdensledende med overlegen kvalitet og passform, og er valg fra øverste hylle. Med sine unike passformer og høye kvalitet vil også du bli overbevist❤️ Husk å bruk vaskepose når du vasker dine strømper!

Wolford er genuint opptatt av bærekraft i alle produksjonsledd/prosesser= overholdelse av strenge miljøvernregler. De produserer selv tekstilene de benytter, og er den første strømpeprodusenten i verden som er Sertifisert Partner av Bluesign®-Systemet= ansvarlige, bærekraftige og sporbare produksjonsprosesser av tekstilprodukter i alle ledd. Samtlige materialer som nyttes i Wolford’s produkter er altså Sertifisert med de strengeste økologiske og sosiale standarder. Wolford har også en egen Cradle to Cradle Certified™ Kolleksjon som er Sertifisert på GULL-Nivå= bærekraftig og innovativ, like god mot huden som naturen - produsert av og med biologisk nedbrytbare komponenter; produkter som kommer fra naturen og nedbrytes tilbake til naturen❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.