AUBADE

Vibes Half Cup BH

Varenummer:
376188
På lager
Only %1 left
Så lavt som 1 429,-

Aubade Paris Vibes Half Cup BH, C-G Cup/70-85

Nydelig undertøysserie med vakre broderier❤️

Balconette-BH med bøyler og robuste cup'er
som løfter, former bysten og gir en avrundet fasong. Markant snitt og en sexy utringning gjør BH'en ekstra fin på. 

Skulderstroppene er regulerbare.

Tilhørende truse og mer fra Aubade - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Dark Cyan

Modellnavn: Aubade Paris Vibes Half Cup Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Aubade (since 1958) er det ultimate, eksklusive og forførende franske luksusundertøysmerket vi kvinner elsker så høyt. Med kvinnekroppens linjer i fokus skaper Aubade perfekte passformer av førsteklasses materialer med sexy, sensuelle og glamorøse detaljer for alle anledninger. Komfort, velvære, hemmelig, mystisk og forførende vakkert - vi elsker Aubade❤️

I alle år har Aubade vært på kvinnesiden og oppmuntret til frihet, og forsøkt å hjelpe kvinner til å føle seg vakre og ikke redde for å vise sin personlighet og sensualitet. I tillegg er merket også opptatt av å redusere sin miljøpåvirkning og å kjempe for samfunnsmessige årsaker.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.