SWIM PAULA

Lily Swimsuit

Varenummer:
pb-11001-604-
Ikke på lager
Only %1 left

Paula Lily Swimsuit, Str S-XL

Elegant og vakker, produsert i Paula’s signaturstoff i stretchy og komfortabel kvalitet❤️

Lekker badedrakt uten bøyler og med trekantformede cup’er. Dyp skjæring i front gir en ekstra fin utringning og den høye benåpningen et pent og flatterende utseende. Produsert i en komfortabelt og stretchy teksturstoff (italiensk lycra-mix).

Flere farger – se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Skye

Modellnavn: Lily Skye

NB! For å sikre riktig vask og behandling, følg produktets vaskeanvisning.
Badetøyet anbefales å skylles i ferskvann umiddelbart etter bruk. Tørk flatt, gjerne i skyggen. Unngå boblebad og sterkt klorert vann. Vask helst for hånd, eller separat i vaskemaskin på maks 40 grader – obs! viktig å benytte vaskemiddel uten optisk hvitt eller blekemiddel. Må ikke tørkes i tørketrommel.

Størrelsene til Paula tilsvarer som følger:

S= 34/36
M= 38/40
L= 40/42
XL= 44

Om en er lang i ryggen, anbefaler vi at en går opp en størrelse.

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav.  I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer Nyhetsbrev og SMS med eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:

For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

BONUS-KR VED RETUR: 

Bonuspoeng vil ikke refunderes ved en eventuell retur.

PAULA Beachwear (since 1996) er ettertraktet verden over for sine badedrakter i stoffer av høyeste kvalitet med perfekt kutt - badedrakten som hedrer kvinnekroppen og gir selvtillit til henne som bærer den❤️

Paula Malm, svensk motedesigner og gründer:
Badedrakten ER DET MEST PERSONLIGE KVINNEPLAG. Ikke bare er badedrakten det eneste klesplagget der en kvinne avslører seg nesten bare i offentligheten, den er også et plagg ladet med følelser og forventninger. Badedrakten vekker til live kjære minner fra barndom og lange drømmende dager på havet, av sand på solkysset hud og lykken over en endeløs sommer. Den bærer også de største forhåpningene om den perfekte ferien. Men som enhver kvinne vet, fremkaller badedrakten også en rekke problemer angående kroppen. For meg som designer er det det ultimate privilegiet å lage badetøy som hedrer styrken til en selvsikker kvinne, og gir henne stilige snitt og kvalitetsstoffer som virkelig gjør henne komfortabel❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.