SWIM ELOMI

Pebble Cove Plunge Bikini

Varenummer:
375673
På lager
Only %1 left
Så lavt som 597,-

Elomi Pebble Cove Plunge Bikini Top, F-N Cup/75-100

Pebble, en lekker badetøyserie inspirert av mønstret skapt av bobler på overflaten av vannet❤️

Fin bikinioverdel med bøyler og lav skjæring (plunge), som gir en ekstra lekker utringning. 4-delte cup’er som er lett foret med ikke-stretchy powernet (finmasket netting) for det beste løft, støtte og support.

Cup’ene har innebygget sidestøtte og gir en fremovervendt, fin og rund fasong. Sidestykkene bak til hekten er lett foret med elastisk powernet for ytterligere support. 

Inneholder Lycra fibrer spesielt laget for badetøy.

Skulderstroppene er regulerbare. 

NB: Elomi's bikinitopper er en anelse knapp i cup, især om du ligger på vippen mellom 2 størrelser. Vi anbefaler da at du velger den største cup-størrelsen. Eks: Vipper du mellom 85F og 85G, velg da 85G. 

Tilhørende bikinitruser og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Blue
Fargen er sesong for høst/vinter 2023 - selges til det er tomt.


Modellnavn: Elomi Pebble Cove Plunge Bikini Top

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.