SWIM ELOMI

P. Sailing Plunge Bikini

Varenummer:
el-ES7284BLK-
På lager
Only %1 left
Så lavt som 597,-

Elomi Plain Sailing Plunge Bikini Top, F-N Cup/ 75-100

Elegant og sofistikert i tidløst sort❤️

Lekker bikinioverdel med bøyler og lav skjæring (plunge), som gir en ekstra lekker utringning. 4-delte cup’er som er lett foret med ikke-stretchy powernet (finmasket netting) for det beste løft, støtte og support.

Cup’ene har innebygget sidestøtte og gir en fremovervendt, fin og rund fasong. Sidestykkene bak til hekten er lett foret med elastisk powernet for ytterligere support. 

Skulderstroppene er regulerbare. 

NB: Elomi's bikinitopper er en anelse knapp i cup, især om du ligger på vippen mellom 2 størrelser. Vi anbefaler da at du velger den største cup-størrelsen. Eks: Vipper du mellom 85F og 85G, velg da 85G. 

Tilhørende bikinitruser og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Modellen er base i Elomi’s sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Elomi Plain Sailing Plunge Bikini Top

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.