ANITA

Rosa Faia Colette 4-Parts BH

Varenummer:
an-5249-001
Ikke på lager
Only %1 left

Anita Rosa Faia Colette 4-Parts BH, F-J Cup/70-95

Stilfull og elegant i tidløs sort, prydet med vakre, skimrende blonder❤️

Feminin 4-parts fullcup-BH med bøyler og robuste cup'er foret med ikke stretchy powernet, gir den aller beste støtte, løft og support opp til og med J-cup. Påsydd sidepanel med dobbelt lag gir ekstra støtte, samt henter inn fra sidene for en forovervendt fasong. 

Øvre del av cup har myke blonder med stretch som jevner og gjør den enklere å tilpasse. Søtt anheng mellom cup pynter opp. 

Skulderstroppene er regulerbare og blir bredere i de høyere størrelser.

Tilhørende truser og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Modellen base i Anita's sortiment – tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Anita Rosa Faia Colette Underwire Bra Full Cup

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Anita (since 1886) leverer undertøy av høy kvalitet til fornøyde kvinner over hele verden, fra A- til J-Cup og omkretser opp til og med 120. Merket er også verdensledende innen produkter for brystopererte, protese-BH'er og proteser; produkter utviklet av Anita's Medisinske Team (etter operasjon, restitusjon, kompresjon)❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.