PRIMADONNA

Twist I Do Amme-BH

Varenummer:
pr-014-1608-zwa-c09-6443
På lager
Only %1 left
Så lavt som 1 259,-

PrimaDonna Twist I Do Amme-BH, C-I Cup/70-95, Black

Praktisk og komfortabel amme-BH med unik patentkonstruksjon, i kombinasjon med den trygge og høyt elskede PrimaDonna passformen = Twist I Do Amme-BH er en sikker følgesvenn gjennom hele amme-perioden 💞

En amme-BH med avtagbare bøyler, slik at hver enkelt kvinne, kan velge om de vil bære den med eller uten bøyler ❤️
Se video av BH'en og hvordan bøylene enkelt tas ut HER>> 

Cup’ene er vatterte og sømløse, på innsiden er det en smal lomme som er designet for å holde et eventuelt amme-innlegg under ammingen. Enkel en-hånds ammefunksjon hvor cup’ene åpnes ved midtstykket, og kan plasseres under armen for ekstra komfortabel amming.

BH’ens innvendige konstruksjon er en integrert, overlappende amme-ring. Øverste del er laget av stretchmaterialer, som imøtekommer svingninger i bryststørrelsen før og etter amming. Nedre del er laget av et solid stoff, som gir utmerket støtte og support, også under ammingen.


Den innvendige konstruksjonen sikrer at brystvorten er i riktig posisjon og reduserer dermed risikoen for sprukne brystvorter og tilstoppede kanaler. Den innvendige konstruksjonen gjør det også enkelt å amme.

Skulderstroppene er regulerbare og blir bredere i de høyere størrelser. Antall rader med hemper øker også med størrelsen. 

Flere farger - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Modellen er base i PrimaDonna's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.


Modellnavn: PrimaDonna Twist I Do Nursing Bra

PrimaDonna er et av verdens mest anerkjente Undertøysmerke (since 1865), og ryktet verden over er at de produserer verdens BESTE passformer - i tillegg er produktene av høyeste kvalitet og holder vask etter vask💞

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.

PrimaDonna celebrating curves since 1865 – perfekte passformer fra B- til K-cup❤️

PrimaDonna er et verdensledende og eksklusivt Belgisk merke med grenseløs lidenskap og ekspertise for håndverket undertøysdesign. I over 150 år har PrimaDonna lyktes med å skape perfekte passformer med overlegen support og komfort. Her får du lekkert, smakfullt og eksklusivt undertøy som sitter som «hånd i hanske», øker selvtilliten, får deg til å føle deg vakker, feminin og selvsikker når den fineste silhuett av deg selv blir skapt❤️

PrimaDonna er lidenskap hvor kun det beste godt nok: "It takes you 10 seconds to feel the perfect fit. It takes us 18 months to create the perfect bra. The bras are manufactured carefully to embrace your curves and uplift your natural elegance. They will support you like no other bras have ever done before - not only for 10 seconds or 18 months, but for many years to come. Enjoy! "

PrimaDonna’s bestselger gjennom tidene er den legendariske modellen Deauville med sine feminine, dype og solide fullcup’er: Hvert 2. minutt selges EN Deauville i verden.

PrimaDonna Twist er den opprørske lillesøsteren til PrimaDonna, hvor den første Twist-kolleksjonen ble lansert i 2010. Elegant og trendsettende undertøy med ungt og lekent utrykk, men med den samme kjente og kjære PrimaDonna-kvaliteten.

PrimaDonna Swim leverer alt du behøver for en perfekt dag på stranden. De trendy og lekre bikiniene, badedraktene og tilbehøret skaper et stilig utseende og gjenspeiler undertøyet med perfekte passformer, support og enestående kvalitet. Dette er badetøyet for former som støtter der du ønsker og gir ekstra selvtillit i kjent PrimaDonna stil. Den første PrimaDonna swim-kolleksjonen så dagens lys tilbake i 2013, og gjorde braksuksess som ingen ende har tatt.

PrimaDonna Sport ble lansert i 2017, også med stor suksess. Perfekt patenterte passformer med solid og unik support opp til og med H-cup. Ultrafunksjonelt sportsundertøy for alle treningsformer som gir overlegen komfort og support gjennom hele økten.