PRIMADONNA

Twist A La Folie FullCup BH

Varenummer:
pr-014-1120-21cal-c02-2010
På lager
Only %1 left
Så lavt som 1 099,-

PrimaDonna Twist A La Folie FullCup BH,  C-H Cup/65-100

A La Folie har alt, og er det aller første stilikonet til Twist-serien❤️ Modellen kan sammenlignes som den yngre søsteren til Deauville (verdens beste BH) med sitt elegante retro utseende og unike passform - gir et lettere uttrykk enn Deauville. En BH som har høstet mange lojale fans opp gjennom årene, og fortsetter å stå støtt som en av PrimaDonna's bestselgere❤️

En elegant tre-delt fullcup-BH med bøyler og vakre broderidetaljer, som skaper et feminint og glamorøst uttrykk. Det transparente stoffet gjør dette til en behagelig hverdags-BH, samtidig som den er like perfekt under finkjolen.

Kombinasjonen av fast innerstoff på nedre del og på sidene av cup'ene og brodert elastisk tyll øverst sikrer den perfekte passform, som gir bysten det beste løft, støtte, hold og en fin, rund og naturlig fasong opp til og med H-cup.

Den gode støtten fra sidene dytter inn og sentrerer bysten. Sidestykkene går godt opp ved armene for ytterligere god support.

Skulderstroppene er fult regulerbare og sikrer optimal komfort, og er sentrerte for å hindre at de sklir ned fra skuldrene. Lekkert 2-delt i overgang fra cup'ene.

For tilhørende truser og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Caffe Latte
Fargen er base i PrimaDonna's sortiment -  tilgjengelig fra leverandøren året rundt.


Modellnavn: PrimaDonna Twist A La Folie Underwired Full Cup Bra


PrimaDonna er et av verdens mest anerkjente Undertøysmerke (since 1865), og ryktet verden over er at de produserer verdens BESTE passformer - i tillegg er produktene av høyeste kvalitet og holder vask etter vask💞

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.