PRIMADONNA

Madison FullCup BH

Varenummer:
pr-016-2120-21zwa-c03-1744
På lager
Only %1 left
Så lavt som 1 099,-

PrimaDonna Madison FullCup BH, B-I Cup/70-105

Madison er godt etablert og en av PrimaDonna's bestselger-serier med mange lojale fans verden over, og det forstår vi godt - overlegen support og passform
❤️ Lette materialer, leken kombinasjon av sensuelle, myke og elastiske blonder og ton-i-ton rutemønster gir serien et friskt, lekkert og tidløst utsenende.

Kvinner som synes modellen Deauville er en anelse spiss går for denne modellen, som også har dype skåler og gir perfekt support og løft. Bysten får en avrundet og fin fasong.

Cup'ene er 3-delte, har bøyler og innebygget sidestøtte som sentrerer, gir ytterligere support og en forovervendt fasong. Sidestykkene går høyt opp ved armene, henter inn og dekker bysten mer for perfekt støtte og hold.

Skulderstroppene er Justerbare, brede og gode over skuldrene, og sentrerte for å hindre at de sklir ned. Vakre broderier i start fra cup'ene.

Tilhørende truse og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Fargen er base i PrimaDonna's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.


Modellnavn: PrimaDonna Madison Full Cup Bra


PrimaDonna er et av verdens mest anerkjente Undertøysmerke (since 1865), og ryktet verden over er at de produserer verdens BESTE passformer - i tillegg er produktene av høyeste kvalitet og holder vask etter vask💞

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.