ANITA SPORT

PanAlp Merino Sports-BH

Varenummer:
an-5555-472
På lager
Only %1 left
Så lavt som 999,-

Anita PanAlp Merino Sports-BH, A-G Cup/70-95

Active-serien PanAlp lages i høykvalitets merinoull som gir den perfekte brukskomfort kombinert med Anita’s kjente active support❤️

De unike fibrene er kjent for sine klimaregulerende egenskaper; de kjøler om sommeren og varmer godt om vinteren. Naturlige antibakterielle egenskaper gjør at ullen ikke lukter og renser seg selv, selv når belastningen er høy. Ull er som kjent i tillegg fullstendig biologisk nedbrytbart❤️

Sports BH uten bøyler med sømløs finish inn mot huden. Ullens naturlige pusteevner holder huden tørr og komfortabel gjennom hele treningsøkten. Det myke og brede båndet under bysten sikrer unik support, passform og komfort.

Skulderstroppene er regulerbare, foret og ligger komfortabelt over skuldrene. I samspill med båndet rundt kroppen gir de ytterligere support og forankring. 

Tilhørende truse – se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Anthracite/Melange
PanAlp er base i Anita’s sortiment – tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Anita PanAlp Wool Sports Bra


Anita ser på det økologiske fotavtrykket de etterlater og er nøye med å holde rede på hvor ullen kommer fra og hvordan den behandles/transporteres.
Anita følger RWS-seglet når de kjøper ull (Responsible Wool Standard), som hvert år vurderer følgende aspekter ved ullen:
Dyrevelferd – Omfatter non muelesing, forbyd mot brennemerking og tilgang til rent vann, godt utluftede fjøs og mulighet for skygge på beite. 
Jordkvalitet – Omfatter biodiversitet og utnyttelse av beiteområder med begrenset bruk av pesticer.
Sosial velferd – Ingen sosial dumping, ingen form for barnearbeid.

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.