-50%
PEARL DESIGN STOCKHOLM

Modal Lace Nightdress LS

Varenummer:
pe-E2618BLACK
På lager
Only %1 left
Så lavt som 549,- FØR 1 099,-

Pearl Modal Lace Nightdress LS, Str S-XL

Elegant og klassisk nattøy i supermyk TENCEL™ modal - en silkemyk overflate, supermyk og skånsom mot huden❤️ I tillegg har produktene av TENCEL™ modal lang holdbarhet, selv etter mange vask.  

Langermet og vakker nattkjole med V-utringing. Myke og elastiske blonder i utringningen, ved ermene og i nerkant. Lekker splitt i sidene.

Lengde:
Str. S og M: 120 cm
Str. L og XL: 122 cm

Av: 96% TENCEL™ modal , 4% elastan

Mer fra samme serie og flere farger – se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Modellen er base i Pearl’s sortiment – tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Pearl Design Stockholm Long Nightdress Long Sleeve 

Alle TENCEL™ standard Modal-fibre er biologisk nedbrytbare og komposterbare. 

TENCEL™ Modal-fibre utvinnes fra naturlig dyrkede bøketre i en miljømessig og ansvarlig masse-til-fiber-prosess, som er selvforsynt med energi og gjenvinner biprodukter fra treets komponenter. 

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Pearl Design Stockholm (since 2001) er silkemyk MODAL som vi bare vil flytte inn i❤️

Her får vi elegant, klassisk og feminint nattøy av høy Modalkvalitet med det lille ekstra, som kommer i mange fine farger hvor også blondedetaljer er silkemyke, elastiske og nydelig god mot huden. Dette er den perfekte gaven både til deg selv og noen du er glad i, og alt fra Pearl er Sertifisert Oeko-Tex Standard 100❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.