Leveringstid og Frakt

De fleste ordrer har en leveringstid på 1-3 virkedager, slik Posten lover, uansett hvor du bor i Norge, dette for varer som er på lager ved bestilling = Pakke i postkassen, 69,- kr. Det er Posten som er vår samarbeidspartner og leverer din pakke til deg.

Varer som vi må bestille fra leverandør når din ordre er registrert i nettbutikken har ca 5-14 virkedagers leveringstid inn til vårt lager. Vi videresender til deg umiddelbart ved ankomst fra leverandør.

I ferie og høytider kan det være 2-3 virkedager lengre leveringstid.

Er det spesielt viktig for deg å vite når du kan få varene dine, kan du sende en e-post til support@underverker.no, etter at du har lagt inn din bestilling: Forespør når du kan forvente levering. Er leveringstiden for lang på en eller flere varer, kan vi stanse bestillingen og betalingen din, for hele eller deler av beløpet. Resten av varene kan vi så sende til deg.

Du kan velge mellom følgende fraktmetoder i Kassen:

1. Pakke i postkassen / til hentepunkt: 69,- kr:

Varene blir levert direkte til din postkasse. (Så fremt postkassen din ikke er for liten - da vil du motta hentelapp fra Posten). Posten lover 1-3 virkedager leveringstid på denne forsendelsesmåten uavhengig av hvor i landet du bor.