KAFFE

Kaffe Naya Capri, Black

Varenummer:
376290
Leveringstid: 5-14 virkedager til vårt lager
Only %1 left
Så lavt som 299,-
Fullfør Utseendet

Kaffe Naya Capri, Str 36-46

Allsidig, stilig og moderne❤️

NB! Det står leveringstid
 på alle størrelser, men de fleste størrelser ER på lager.

Stilig capribukse produsert i 100% myk bomull. Behagelig passform og designet med tanke på kvinners fasong, gir den en smigrende silhuett samtidig som god komfort. 

Buksen passer perfekt både til hverdag og fest - med sitt tidløse design og rene linjer kan den enkelt kombineres med forskjellige topper, sko og tilbehør for å skape ulike antrekk til enhver anledning. Enten du velger å style den med en t-skjorte og joggesko for en avslappet look eller med en bluse og hæler for en mer formell stil, vil du alltid se elegant ut

Av: 100% Bomull

Flere farger og mer fra Kaffe - se nedenfor under relaterte produkter. 

Farge: Svart


Pleie:

 

Se større utvalg av Kaffe hos vår søsterbedrift Sportmann HER

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Med over 20 års erfaring leverer danske KAFFE tidløse kolleksjoner med vakre og feminine detaljer, som er designet for moderne kvinner i alle aldre. Gode passformer og normal+ på størrelsene. Vær den beste versjonen av deg selv hver dag❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.