Retur

Underverker tilbyr ikke gratis retur. Hvis du benytter din angrerett og returnerer som postpakke/brev og benytter returetiketten som følger med i pakken, vil du bli belastet med kr 69,- i returporto uansett pakkens størrelse og antall varer.
Dersom du mottar bestillingen din i flere forsendelser, kan du sende hele din bestilling samlet i retur. Returnerer du bestillingen i flere forsendelser, vil du bli belastet med 69,- pr returforsendelse. 

Dersom du skulle angre kjøpet har du selvfølgelig full returrett, også ved bytte. Forutsetningen for retur er at du returnerer varene innen 30 dager fra du mottok leveringen, og at varene er i samme stand som når du mottok pakken (ikke er brukt, vasket eller skadet/ påført flekker, smuss o.l.). Alle merkelapper, samt beskyttelsetape på badetøy o.l. sitte på varene ved retur.

NB! Det eneste du ikke kan returnere/bytte er hold-in og underdeler som truser, strømper, strømpebukser, sokker, body, munnbind/masker o.l produkter, dette av hygieniske årsaker. Badetøy kan byttes/returneres da de har beskyttelsestape. 

BYTTE: Benytt returskjemaet som lå vedlagt i pakken (på baksiden av følgeseddelen). Kryss av for hva du returnerer og skriv på hva du ønsker å bytte det til, og vi vil sende deg byttevaren(e) så snart som mulig. Kjøpesummen for de returnerte produktene vil bli tilbakeført til din Vipps eller Klarna. En faktura med 14 dagers forfall vil bli sendt til deg sammen med byttevaren(e).

Slik gjør du både ved ren retur og bytte:

  1. Du sender din retur i samme emballasje som varene kom i.
  2. Fyll ut Returskjemaet som ligger vedlagt i forsendelsen og legg ved.
  3. Fest deretter returetiketten på utsiden av pakken
  4. Lever retursendingen inn på ditt lokale utleveringssted (Posten/Bring).
  5. Be gjerne om kvittering for innlevert sending.

Vår returadresse:
Underverker AS
c/o Sportmann AS
Rosenborgveien 8
1630 Gamle Fredrikstad

Vi behandler returer fortløpende etter ankomst, og du mottar en mailbekreftelse fra din ordre så snart din retur har ankommet oss og blitt behandlet.

Dersom du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling vil ikke Bonuspoengene dine bli refundert ved en eventuell retur.