FREYA

Temptress DECO Plunge BH

Varenummer:
fr-aa400131-chr-d03-7013
Ikke på lager
Only %1 left

Freya Temptress DECO Plunge BH, C-J Cup/70-85, Cherry

Stilig og sensuell serie
med geometriske blonder og lekre detaljer❤️

T-shirt BH med bøyler og lav skjæring mellom cup'ene (plunge), som gir en sexy utringning. Modellen er basert på Freya's bestselger-BH gjennom mange år - den ikoniske DECO BH'en!

Formstøpte og lett padded/skum cup'er gir det perfekt løft og support i tillegg til push-up effekt. Avtagbare pynte-bånd over bysten og blonder i sidene på cup, gjør BH'en ekstra fin og spesiell.

Skulderstroppene er regulerbare og blir bredere i de høyere størrelsene. De er sentrerte for å hindre at de sklir ned fra skuldrene.

Tilhørende truser og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Cherry
Fargen er sesong for høst/vinter 2021/22 - selges til det er tomt.

Modellnavn: Freya Temptress Plunge T-Shirt Bra

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Freya - Ungt og bang on trendy❤️ Føl deg fantastiske med økt selvtillit når Freya's unike passformer, support og magisk fine designs sitter perfekt. Freya er et av verdens ledende bade- og undertøysmerker, og spesialister på sitt fagfelt fra B- til O-Cup. Deco er Freya's bestselger-passform gjennom mange år❤️ Se etter Deco i overskriften og test selv. Kanskje blir den også din nye favoritt?

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.