FREYA

Starlight Idol Balcony

Varenummer:
fr-aa5200ror-d02-5550
På lager
Only %1 left
Så lavt som 687,-

Freya Starlight Idol Balcony, B-L Cup/60-85

Starlight-serien i ny og fin basefarge,
rosewater, med feminine og søte dots-detaljer
❤️

Denne herlige BH'en har bestselger-passformen til Idol= en av modellene ei Freya-jente går for når hun velger en god hverdags-BH= perfekt passform og komplett support.

T-shirt BH'en har balconette-fasong, bøyler og cup'ene er støpt, lett padded/skum og sømløse. Gir unik support og en vakker, naturlig og rund fasong.

Skulderstroppene er fullt regulerbare og sentrerte for å forhindre at de sklir ned. De blir også bredrere i de høyere størrelsene: 13 mm - 2 hemper bak på ryggen, 16 mm - 2 hemper bak på ryggen og 19 mm - 3 hemper bak på ryggen.


Tilhørende truse - se nedenfor under relaterte produkter.


Farge: Rosewater
Fargen er base i Freya's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.


Modellnavn: Freya Starlight Idol Padded Balcony Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Freya - Ungt og bang on trendy❤️ Føl deg fantastiske med økt selvtillit når Freya's unike passformer, support og magisk fine designs sitter perfekt. Freya er et av verdens ledende bade- og undertøysmerker, og spesialister på sitt fagfelt fra B- til O-Cup. Deco er Freya's bestselger-passform gjennom mange år❤️ Se etter Deco i overskriften og test selv. Kanskje blir den også din nye favoritt?

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.