FREYA

Pure Sculpt Spacer Amme-BH

Varenummer:
fr-aa1582sle-d01-5548
På lager
Only %1 left
Så lavt som 678,-

Freya Pure Sculpt Spacer Amme-BH, D-L Cup/65-90

Pure Sculpt er en videreutvikling av bestselgeren Pure, hvor amme-ringen på denne er helt sømløs og av mykt skum
❤️

En herlig spacer amme-BH som sikrer den aller beste støtte og support en kan ønske seg gjennom ammeperioden. Den har også gode justeringsmuligheter som sikrer fleksibel passform.

Cup'ene er myk og sømløs og er i tillegg formstøpte - noe som gir bysten en naturlig flott og avrundet fasong. Den er laget av et behagelig pustende stoff - spacer, og har fullt polstrede flexi-bøyler som tilfører bysten ekstra god støtte og komfort.

Enkel en-hånds ammefunksjon og ekstra inner-støtte (amme-ringen), som er helt sømløs og av mykt skum - er med på å gi ytterligere support til bysten når du ammer.

Skulderstroppene er forede og justerbare, og toe-back funksjonen hindrer at skuldrerstroppene sklir ned. Vidden kan justeres 6 ganger med 2 eller 3 hemper i hver rad.

Skulderstroppene blir bredere jo høyere cup: 12mm, 16mm og 20mm.

For bestselgeren Pure - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Slate
Modellen er base i Freya's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.


Modellnavn: Freya Pure Sculpt Moulded Nursing Bra

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Freya - Ungt og bang on trendy❤️ Føl deg fantastiske med økt selvtillit når Freya's unike passformer, support og magisk fine designs sitter perfekt. Freya er et av verdens ledende bade- og undertøysmerker, og spesialister på sitt fagfelt fra B- til O-Cup. Deco er Freya's bestselger-passform gjennom mange år❤️ Se etter Deco i overskriften og test selv. Kanskje blir den også din nye favoritt?

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.