FREYA

Awakening DECO Plunge BH

Varenummer:
fr-aa5330blk-d03-5095
Ikke på lager
Only %1 left

Freya Awakening DECO Plunge BH, B-J Cup/60-85

Lekker modell som er basert på Freya's
bestselger-BH gjennom mange år - den ikoniske DECO BH'en❤️

T-shirt BH med bøyler, lav skjæring mellom cup'ene (plunge) og elegante bånd-detaljer. Gir den lekreste utringning med en ekstra sexy kløft= worn to be seen-look.

De formstøpte, sømløse og lett padded/skum cup'ene gir det perfekt løft og support i tillegg til push-up effekt. Modellen anbefales på det varmeste.


Skulderstroppene er regulerbare og blir bredere i de høyere størrelsene, fra 12- til 21 mm. De er sentrerte for å hindre at de sklir ned fra skuldrene. Power-mesh (finmasket netting) i sidestykkene bak til hekten gir ytterligere support og forankring.

For flere Deco-modeller - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Modellen er base i Freya's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Freya Awakening Deco Plunge T-Shirt Bra

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Freya - Ungt og bang on trendy❤️ Føl deg fantastiske med økt selvtillit når Freya's unike passformer, support og magisk fine designs sitter perfekt. Freya er et av verdens ledende bade- og undertøysmerker, og spesialister på sitt fagfelt fra B- til O-Cup. Deco er Freya's bestselger-passform gjennom mange år❤️ Se etter Deco i overskriften og test selv. Kanskje blir den også din nye favoritt?

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.