BOOB

Flow 7/8 Sports-Leggings

Varenummer:
bo-02724-5700
På lager
Only %1 left
Så lavt som 799,-

Boob Flow 7/8 Sports-Leggings, Str S-XL

Stilig sports-serie, designet for fleksibilitet ❤️

Produsert med omtanke for kloden - resirkulert polyester, hvor stoffet er farget uten bruk av vann. Og enda bedre blir det - tightsen er laget av restmaterialer fra andre produksjoner.

Leggings med 7/8 lengde i myke, fukttransporterende og hurtigtørkende materialer. Høy midje og innebygget støtte under magen = passer like godt før, under og etter svangerskapet. Det ene benet har en sidelomme tilpasset for å oppbevare telefon, eller mindre gjenstander. 

Av: 80% resirkulert polyester, 20% elastan.

Sertifisert i henhold til STANDARD 100 OEKO-TEX® og GOTS:
Alle Boob's produkter er testet for skadelige kjemikalier= en garanti for at du trygt kan bære produktene innerst mot huden og din baby.

Mer Sport fra Boob - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Pine Green
Modellen er sesong - selges til det er tomt.

Modellnavn: Boob Flow Leggings

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.

Boob (since 1999) er et prisbelønnet svensk mammamerke, som har omtanke for miljøet med 97% økologisk/miljøvennlig produksjon og materialvalg i alle ledd, og er blitt en storfavoritt bant mammaer over hele verden. Deilige og myke produkter av høy kvalitet, som er like god mot huden til både mor og barn - produkter som tåler bruk og vask????❤️