FANTASIE

Twilight Soft Bodysuit

Varenummer:
fa-fl2543blk-f02-4516
Ikke på lager
Only %1 left

Fantasie Twilight Soft Bodysuit, Str XS-XL, Black

Moderne, sofistikert og gåtefull serie med utsøkte og vakre heklede broderidetaljer❤️ Serien er populær og kommer nå også i tidløs sort som ny basefarge - et suplement til basefargen ink.

Lekker body uten bøyler, som er laget for å bli sett. Style den med en elegant blazer eller kul skinnjakke, og du er klar for party.

For beste støtte, support og fasong anbefaler vi å ha BH'en fra samme serie under bodyen.

Den er laget i mesh (finmasket netting) og er pyntet med de vakre broderidetaljene ved armene, over bysten og i nerkant. Nøkkelhullåpning bak med knapp i nakken. Knepping i skrittet.

For BH og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

NB: Av hygieniske årsaker kan denne varen ikke byttes eller returneres.

Farge: Black
Fargen er base i Fantasie's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Fantasie Twilight Soft Non-Wired Bodysuit

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Fantasie (since 1951) er verdenskjent for å skape vakkert og komfortabelt undertøy og swimwear av høy kvalitet - spesielt tilpasset "modne" byster, som behøver det lille ekstra❤️ Merket er eksperter på større cup, og er en gjenganger blant norske kvinner. Bestselgeren gjennom mange år, REBECCA, med sin unike passform og pustende cup'er høster fortsatt daglig nye begeistrede fans verden over. Se etter Rebecca i overskriften og test selv❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.