Twilight Side Support BH

Varenummer:
fa-fl2542blk-f02-4515
Ikke på lager
Only %1 left

Fantasie Twilight Side Support BH, C-K Cup/65-90

Moderne, sofistikert og gåtefull serie med utsøkte og vakre heklede broderidetaljer❤️ Serien er populær og kommer nå også i tidløs sort som ny basefarge - et suplement til basefargen ink.

En elegant og lett BH med bøyler og vakre broderidetaljer. Den har ekstra innebygget sidestøtte, og hvor de 3-delte cup’ene gir den beste support. Øverste del av cup’ene er stretchy noe som gjør den lett å tilpasse.

Den har videre bøyler enn vanlig, som er med å gi ytterligere support og komfort - løfter bysten opp, inn fra sidene og frem for en fremovervendt, fin og rund fasong

Skulderstroppene er fult regulerbare, og de blir bredere i de høyere størrelsene, 13mm, 16mm og 19mm. De er sentrerte for ytterligere support og for å forhindre at de sklir ned fra skuldrene.

Tilhørende truser - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Fargen er base i Fantasie's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Fantasie Twilight Side Support Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav.  I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer Nyhetsbrev og SMS med eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:

For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

BONUS-KR VED RETUR: 

Bonuspoeng vil ikke refunderes ved en eventuell retur.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.