FANTASIE

Envisage Side Support BH

Varenummer:
376077
På lager
Only %1 left
Så lavt som 621,-

Fantasie Envisage Side Support BH, D-L Cup/70-90

Envisage er basert på Fantasie's signatur-serie Fusion
= klassisk undertøy med perfekt hverdagskomfort; myke materialer, overlegen support og i et trendy ton-i-ton slange-inspirert design❤️

Støttende 3-parts full cup-BH med bøyler, og cup'er som former seg etter bysten og gir et godt løft, unik support og komfort. De moderne, flate og elastiske Jacquard-blondene i utringningen legger seg fint mot huden - second-skin, og gjør den enklere å tilpasse.

Envisage har vide bøyler som er med på å gi ekstra support, i tillegg til innebygget sidestøtte som dekker ekstra ved armene= henter inn fra sidene og sentrerer bysten for en fremovervendt rund og fin fasong.

God bredde på sidestykkene bak mot hempene med skjult powernet (finmasket netting), for ytterligere support og forankring.

Skulderstroppene er regulerbare og blir bredere i de høyere størrelsene; 13mm, 16mm og 19mm. De har en ny innovativ funksjon som skaper en innoverliggende effekt som hindrer stroppene fra å skli ned.

Tilhørende truse og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Navy
Fargen er sesong for vår/sommer 2024 - selges til det er tomt. 

Modellnavn: Fantasie Envisage Side Support BH

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Fantasie (since 1951) er verdenskjent for å skape vakkert og komfortabelt undertøy og swimwear av høy kvalitet - spesielt tilpasset "modne" byster, som behøver det lille ekstra❤️ Merket er eksperter på større cup, og er en gjenganger blant norske kvinner. Bestselgeren gjennom mange år, REBECCA, med sin unike passform og pustende cup'er høster fortsatt daglig nye begeistrede fans verden over. Se etter Rebecca i overskriften og test selv❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.