-70%
FANTASIE

Ana Side Support BH

Varenummer:
fa-fl6702-tel-f05-6966
Ikke på lager
Only %1 left

Fantasie Ana Side Support BH, D-M Cup/70-100, Teal

Vakker serie i myke materialer med feminine broderier på tyll, og med kjente og gode Fantasie-passformer❤️ 

Elegant 3-parts BH med bøyler som har Fantasie's bestselger passform for side-support. Cup'ene har ikke stretch og gir derfor unikt løft, støtte og support opp til og med M-Cup.
Nydelige all-over broderidetaljer på cup'ene og i front på stroppene.

Den har videre bøyler enn vanlig, som er med på å gi ytterligere support og komfort, i tillegg til den innebygde sidestøtten= henter inn fra sidene og sentrerer bysten for en fremovervendt rund og fin fasong.

Skulderstroppene er regulerbare og blir bredere i de høyere størrelsene: 13mm, 16mm, 19mm og 23mm. De er sentrerte for ekstra support og for å hindre at de sklir ned fra skuldrene.

Tilhørende truser og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.


Farge: Teal
Fargen er sesong for høst/vinter 2021/22 - selges til det er tomt.


Modellnavn: Fantasie Ana Side Support Bra

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Fantasie (since 1951) er verdenskjent for å skape vakkert og komfortabelt undertøy og swimwear av høy kvalitet - spesielt tilpasset "modne" byster, som behøver det lille ekstra❤️ Merket er eksperter på større cup, og er en gjenganger blant norske kvinner. Bestselgeren gjennom mange år, REBECCA, med sin unike passform og pustende cup'er høster fortsatt daglig nye begeistrede fans verden over. Se etter Rebecca i overskriften og test selv❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.