ELOMI

Sachi Plunge BH

Varenummer:
el-el4350blk-j03-2555
På lager
Only %1 left
Så lavt som 678,-

Elomi Sachi Plunge BH, E-N Cup/70-105

Elsket bestselger med unik Elomi-support og -passform, og stilfulle pynte-bånd som gir en ekstra lekker utringning❤️

Dette er BH'en som ikke bare tryller frem en fin og rund fasong, magisk løft og en lekker utringning, men også hvordan du føler deg
❤️

3-parts plunge-BH (lav skjæring på midten mellom cup'ene) med bøyler. Gir solid support og løft uten push-up effekt, og har ekstra side-støtte som hjelper til med å sentrere bysten; henter inn fra armene, løfter den opp og frem, for en forovervendt rund og fin fasong. Cup'ene har ikke stretch= hvorav ekstra støtte og løft. BH'en skiller brystene.

De lekre pynte-båndene i utringningen er stretchy slik at de legger seg fint inn mot huden.

Skulderstroppene er gode og brede, regulerbare og sentrerte for å hindre at de sklir ned fra skuldrene.

Tilhørende truser og mer fra samme serie  - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Sort
Fargen er base i Elomi's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.


Modellnavn: Elomi Sachi Plunge Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.