ELOMI

Priya Plunge BH

Varenummer:
el-el4550-had-j04-7053
På lager
Only %1 left
Så lavt som 855,-

Elomi Priya Plunge BH, F-L Cup/70-100, Red

Luksuriøse Priya i en nydelig dyp rød sesongfarge,
med glamorøse broderier og sjarmerende detaljer💞 Serien er bygget på Elomi's bestselger Matilda, som er kjent for sine suverene og solide passformer❤️

Lekker plunge-BH med bøyler og solide 3-parts cup'er uten stretch, som gir det beste løft, support og separasjon opp til og med O-cup. Ekstra innebygget, bomullsforet sidestøtte som henter inn fra sidene og sentrerer bysten for en fremovervendt og fin fasong.

Cup'ene prydes av et vakkert, overlagt broderi som vinkles mot fronten for en flatterende look. Nydelig rose-anheng med krystall i midten pynter opp, sammen med et brodert panel som gir en dekorativ tatoveringseffekt. 

Brede, børstede og regulerbare skulderstropper, gir ytterligere support og forankring, og er sentrerte for å hindre at de sklir ned fra skuldrene. 

Tilhørende truse og flere farger - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Haute Red (Red)
Fargen er sesong for vår/sommer 2022 - selges til det er tomt.

Modellnavn: Elomi Priya Plunge Bra

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.