SWIM ELOMI

Elomi Magnetic Badedrakt

Varenummer:
el-es7190blk-j06-5135
Ikke på lager
Only %1 left

Elomi Magnetic Badedrakt, Str 42-52

Stilfull og lekker serie i klassisk og tidløs sort med elegante detaljer, og med Elomi's unike passformer og support for større byster
❤️

Badedrakten har lett og sømløs skumpadding over bysten som gir en jevn, fin og avrundet fasong, og hjelper til å skjule bikinitoppen en har på= den er designet for å bæres over bikinitopp for best løft, støtte og support. Skumpaddingen trekker ikke ekstra med vann. Elegant stroppedetalj i utringningen pynter opp.

Fra bysten og ned er den foret med powernet (finmasket netting) som dekker hele maveområdet, og fortsetter til baksiden for ytterligere support og forankring. Gir en lett formende-/slankende-effekt - hjelper til å glatte ut eventuelle ujevnheter.

Gode og brede skulderstropper som er regulerbare for å justere til ønsket passform.

Alt Elomi's badetøy er laget spesielt med tanke på å gi en større byste den beste shape, støtte og support.


For mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Modellen er sesong - selges til det er tomt.

Modellnavn: Elomi Magnetic Swim Suit

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.