ELOMI

Lucie 3-Parts Plunge BH

Varenummer:
375685
På lager
Only %1 left
Så lavt som 753,-

Elomi Lucie 3-Parts Plunge BH, D-N Cup/70-105

Lucie byr på Elomi's kjente passformer og overlegene support❤️

Stilig 3-parts med bøyler og dyp skjæring (plunge), som gir en ekstra lekker og sexy utringning. Robuste cup'er hvor nedre del er uten stretch = maximal støtte og forankring. Blondene i øvre del er myke og elasktiske, gjør BH'en enklere å tilpasse. 

Ekstra sidestøtte som gir ytterligere support - løfter bysten opp, inn fra sidene og frem - for en fremovervendt, fin fasong.

Brede skulderstropper som er regulerbare, gir ekstra forankring og er sentrerte for å hindre at de sklir ned fra skuldrene.

Tilhørende truse - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Pale Blush
Modellen er base i Elomi's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.


Modellnavn: Elomi Lucie 3-Parts Plunge Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.