-50%
ELOMI

Energise Sports-BH

Varenummer:
375483
På lager
Only %1 left
Så lavt som 360,- FØR 720,-

Elomi Energise Sports-BH, D-O Cup/70-105

Denne sports-BH'en er valg fra øverste hylle for aktive jenter med større byste, som gir den perfekte balanse med unik support mellom cup'er, skulderstropper og båndet rundt kroppen - den aller beste modellen som finnes på markedet for de høyeste cup-størrelsene❤️

Den er laget av et kraftig stoff som ikke er tøyelig, og med det gir den - den unike support og støtte en behøver under trening opp til og med O-Cup.

Bøylene er inkapslet i mykt fór slik at de ikke irriterer, også er den høy på skjæringen over bysten (utringningen)= "kapsler om" hele bysten og gir dermed ekstra beskyttelse. I tillegg har den sidestøtte som gir ytterligere support. Den skiller brystene, og er laget av et fukttransporterende materiale.

Skulderstroppene er regulerbare, gode og brede. Bak på ryggen kan stroppene hektes sammen til bryter-rygg/racer-back for ekstra  support og komfort.

For flere farger - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Stormy Haze
Fargen er sesong for høst/vinter 2023 - selges til det er tomt.


Modellnavn: Elomi Energise Sports Bra with J Hook

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.