CALIDA

Cotton Lounge 7/8 Pants

Varenummer:
ca-28795-960
På lager
Only %1 left
Så lavt som 949,-

Calida Cotton Lounge 7/8 Pants, Str 36-50, Grey

Fin lounge-serie i myk, børstet bomull❤️

Stilig bukse med løs passform, 7/8-dels lengde og flared snitt (sleng). Kule lommer i hver side, med en delikat, rosa kontrastfarge. Stoffbelagt, elastisk linning med pyntesnøring i livet.

Av: 95% bomull, 5% elastan

Tilhørende overdel - se nedenfor under relaterte produkter.

Calida er store på størrelsene, og tilsvarer ca som følger:
XS= 36/38
S= 40/42
M= 44/46
L= 48/50

Farge: Delphin Grey (Grey)
Modellen er sesong - selges til det er tomt.

Modellnavn: Calida Favourites Active 7/8 Pants

MER OM KVALITETEN PÅ PRODUKTET:
I over 75 år har CALIDA vært synonymt med høy kvalitet.

Nå tar det sveitsiske selskapet et nytt skritt angående kvalitet med introduksjonen av Made in Green av OEKO-TEX® for sine produkter. Made in Green-produktetiketten er ikke bare utstedt basert på overholdelse av strengt samfunnsansvar og økologiske kriterier; det sertifiserer også at tekstilene som bærer etiketten har blitt testet for skadelige stoffer.

Made in Green av OEKO-TEX® er for øyeblikket den etiketten med de strengeste kvalitetskrav. Laget i Grønn av OEKO-TEX® er altså en produktlabel for trygge og bærekraftig produserte produkter, hvor produksjonsdetaljer kan spores gjennom hele leveringskjeden - helt tilbake til råvarene og frem til ferdigstilt produkt. Den kombinerer sertifiseringskrav fra OEKO-TEX® Standard 100 og STeP av OEKO-TEX®.

Nærmere bestemt betyr dette at produktene er laget utelukkende med materialer som er testet i henhold til OEKO-TEX® Standard 100 når det gjelder skadelige stoffer, produsert i miljøvennlige fasiliteter og på trygge og sosialt ansvarlige arbeidsplasser.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.