CHANTELLE

Amme-BH

Varenummer:
ch-1871-011-i03-1389
På lager
Only %1 left
Så lavt som 890,-

Chantelle Amme-BH, C-H Cup/70-95, Sort

Amme-BH'en som har tatt markedet med storm siden lanseringen i 2015= superfunksjonell og komfortabel bestselger!

Den er laget i et innovativt spacermateriale, som puster og sikrer en skjønn comfort gjennom hele dagen. Den sikrer også god støtte og hold til bysten - takket være måten den er konstruert på.

Cup'ene er formpressende, og materialet gjør at bh'en tilpasser seg brystenes volum utover dagen. Enkel en-hånds ammefunksjon - noe som gjør den praktisk når du skal amme.

Bøylene er myke og fleksible, og er med på å gjøre at bh'en er ekstra god å ha på seg.

Stroppene er fult regulerbare, og blir bredre i de høyere cup'ene. Vidden kan reguleres 4 ganger bak på ryggen.

Den er ikke bare praktisk og komfortabel, men er også fin og feminin med en florlet blondekant og en liten sløyfe.

Den finnes også i fragene perfect nude og hvit, og kan styles med flotte underdeler fra Merci eller singel brief (singel brief kommer snart i nettbutikken); se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Sort
Fargen er basic fra leverandøren, og derfor tilgjengelig året rundt.

Modellnavn: Chantelle Maternity Spacer Bra

Hvorfor har Chantelle utviklet en amme-bh?
Amming er et særlig intimt øyeblikk mellom en mor og hennes barn. Det er en periode i livet hvor kvinnens barm er spesielt følsom og tung, og volumet varrierer gjerne pga melkeproduksjonen. Samtidig er et barns hud ekstemt tynn, følsom og kan reagere lett på en hver irritasjon. Chantelle ønsker å være der for kvinnen i livets viktige øyeblikk; amming er et av dem, og derfor fortjener mor og baby det beste når det kommer til comfort.

Det kan både sees og merkes - når en føler seg vakker fra innerst til ytterst. Med Chantelles nye innovative bh'er - favnes en som kvinne i noen av livets viktige øyeblikk= som gir støtte, trygghet og selvtillit.

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.