ANITA SPORT

Care Air Control Protese Sports-BH

Varenummer:
an-5744X-001
På lager
Only %1 left
Så lavt som 979,-

Anita Care Air Control Sport Protese-BH, A-E Cup/70-95

Anita Care har utviklet en Sports-BH med lommer for protese – perfekt for alle sportslige aktiviteter❤️

Lommene er lett foret i mykt stretch materiale. Foringen er dus rosa og dekker innholdet i lommene, slik at eventuelle proteser ikke vil synes.

Sports-BH’en er uten bøyler og cup’ene har en patentert DeltaPad (trekantet skumvattering), eksklusivt designet av Anita, som former og sikrer støtte, support og luftsirkulasjon. 

Den har unike pusteevner som holder huden tørr og komfortabel gjennom hele treningsøkten. Ytterstoffet er ultralett og luftig, stabiliserer bysten og holder den på plass. Det myke og brede båndet under bysten sikrer unik support, passform og komfort.

Skulderstroppene er regulerbare og ergonomisk skreddersydd, de er foret og ligger komfortabelt over skuldrene. I samspill med det pustende bånden rundt kroppen gir de ytterligere support og forankring. 

Mer sport fra Anita – se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Modellen er base i Anita’s sortiment – tilgjengelig fra leverandør året rundt. 

Modellnavn: Anita Care Air Control Post Mastectomy Bra With Padded Cups

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.