CALIDA

Comfort Cotton Pants

Varenummer:
ca-26024-001-a06-5168
På lager
Only %1 left
Så lavt som 329,-

 Calida Comfort Cotton Pants, Str 40-54, White

En delikat serie i mercerisert bomull som er superkomfortabel og ekstremt slitesterk - daglig velvære, og et "MÅ HA" produkt i undertøysgarderoben❤️

Figurnær shorts med mellomlange ben fra den populære Basic Comfort-serien til Calida. Shortsen kan brukes til så mangt; til eksempel er den perfekt til bruk under kjoler og skjørt, hindrer gnissing, eller alene som shorts.

Av: 95% Premium Bomull og 5% Elastan


For flere farger – se nedenfor under relaterte produkter.

Calida er store på størrelsene, og tilsvarer ca som følger:
S= 40/42
M= 44/46
L= 48/50
XL= 52/54


NB: På grunn av hygieniske årsaker kan denne varen ikke byttes eller sendes i ren retur.


Farge: White
Fargen er base i Calida's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt. 
 

Modellnavn: Calida Comfort Pants Medium Leg 

Mercerisering er å behandle bomull i form av garn eller stoff med natron- eller kalilut. Behandlinga øker styrken, glansen og evnen til å ta opp farger. 


MER OM KVALITETEN PÅ PRODUKTET:

Av premium bomull i topp CALIDA kvalitet. Stoffet er preget av et raffinert og jevnt utseende, og er deilig mykt, varmt og behagelig mot huden. Produktets premiumfibre gjør produktet svært slitesterkt, og holder derfor kvalitet og passform gjennom vask etter vask.

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

CALIDA (since 1941) er valg fra øverste hylle og verdensledende med trygge og bærekraftig produserte produkter av sveitsisk førsteklasses kvalitet, deilige og myke mot huden. Merket har vært og er front-runner for bærekraft gjennom hele produksjonskjeden med sine utsøkte naturfibre og innovative kvaliteter, som er like god mot naturen som deilig og myk mot huden. Komfortable plagg som tåler bruk og vask, og som er laget av eksklusive materialer med enestående brukskomfort og perfekt passform - på jobb, hjemme, i selskap, ved utendørsaktiviteter som turer og trening mm - hvor som helst og når som helst året rundt.

CALIDA er av de mest ettertraktede brands for høykvalitets nattøy, koseklær og kombinasjonen merinoull og silke - det perfekte valg for kvinner som krever det lille ekstra❤️ (Cradle to Cradle®= returneres til den pågående organiske syklusen etter bruk uten å produsere avfall/Made in Green by OEKO-TEX®= strengeste kvalitetskrav med produktlabel for trygge og bærekraftig produserte produkter)❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.