ANITA

Rosa Faia Selma 4-Parts BH

Varenummer:
an-5635-252-
På lager
Only %1 left
Så lavt som 899,-

Anita Selma 4-parts BH, F-J Cup/65-95

Feminin og vakker serie fra med elegante blonder og tyll❤️

Nydelig 4-parts fullcup-BH med bøyler og cup’er lett foret med ikke stretchy powernet (finmasket netting) for det beste løft og support. Påsydd sidepanel med dobbelt lag støtter, samt henter inn fra sidene for en forovervendt fasong. Øvre del av cup har stretchy tyll og blonder. Mellom cup'ene er det pyntet med et glitrende anheng. 

Skulderstroppene har vakker blonde, er regulerbare og blir bredere i de høyere størrelser.

Tilhørende truser og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Purple Wine
Fargen er sesong for vår/sommer 2023 - selges til det er tomt. 

Modellnavn: Anita Rosa Faia Selma Underwire Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Anita (since 1886) leverer undertøy av høy kvalitet til fornøyde kvinner over hele verden, fra A- til J-Cup og omkretser opp til og med 120. Merket er også verdensledende innen produkter for brystopererte, protese-BH'er og proteser; produkter utviklet av Anita's Medisinske Team (etter operasjon, restitusjon, kompresjon)❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.