ANITA SPORT

Extreme Control Plus Sports-BH

Varenummer:
an-5567-445-h07-5218
På lager
Only %1 left
Så lavt som 1 299,-

Anita Extreme Control Plus Sports-BH, F-K Cup/65-110

Kombinerer perfekt support,
støtte, hold og komfort for større byster med unike pusteegenskaper og fukttransport. En varmt anbefalt sports-BH uten bøyler, og med alle de tekniske detaljene vi ønsker for å ivareta bysten maksimalt gjennom treningsøkten= utviklet for å gi den ultimate support opp til og med K-Cup og 110 i omkrets❤️

NB: Alle størrelser blir tilgjengelig igjen for kjøp så snart ny produksjon er klar i slutten av oktober.

Extreme Control Plus er heldekkende= forsegler bysten for å redusere bevegelse maksimalt. Vi har testet den, og den er superbehagelig å ha på - en ny favoritt her på huset for de av oss som har høy cup-størrelse. Husk å justere den riktig for optimal redusering og slik at den skiller brystene.

Cup'ene er robuste, UTEN bøyler og fem-delte med rikelig dybde og solid passform, som sikrer unik support og komfort. Ekstra innebygde partier i sidene med dobbel funksjon= støtte og ventilering.

Bredt og mykt bånd under cup'ene og en sømløs innside gjør den behagelig mot huden. Elastiske og brede sidepaneler bak til hektene= power mesh, gir ytterligere komfort og support. 

Den har Anita's absolutt beste tekniske svette-/fukttransportsystem med flere pustende og luftige ventilasjonssoner/mesh= i front, i sidene og på ryggen som holder huden tørr og behagelig gjennom treningsøkten.


Skulderstroppene er forede, regulerbare og blir bredere i de høyere størrelsene for maksimal komfort. Et fastsydd panel under stroppene sikrer godt hold og gjør de ekstra behagelig over skuldrene. Sentrerte for å hindre at de sklir ned.

For mer fra Anita Active - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black/Anthracite
Modellen er ny base i Anita's sportssortiment (juni 2020) - tilgjengelig fra leverandør året rundt. 

Modellnavn: Anita Active Extreme Control Plus - Big Cup Sports Bra

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.