ANITA SPORT

Extreme Control Plus Sports-BH

Varenummer:
an-5567-445-h07-5218
På lager
Only %1 left
Så lavt som 1 299,-

nita Extreme Control Sports-BH, F-K Cup/65-110

Kombinerer perfekt support,
 støtte, hold og komfort for større byster med unike pusteegenskaper og fukttransport. En varmt anbefalt sports-BH uten bøyler, og med alle de tekniske detaljene vi ønsker for å ivareta bysten maksimalt gjennom treningsøkten= utviklet for å gi den ultimate support opp til og med K-Cup og 110 i omkrets❤️

Extreme Control Plus er heldekkende= forsegler bysten for å redusere bevegelse maksimalt. Vi har testet den, og den er superbehagelig å ha på - en ny favoritt her på huset for de av oss som har høy cup-størrelse. Husk å justere den riktig for optimal redusering og slik at den skiller brystene.

Cup'ene er robuste, UTEN bøyler og fem-delte med rikelig dybde og solid passform, som sikrer unik support og komfort. Ekstra innebygde partier i sidene med dobbel funksjon= støtte og ventilering.

Bredt og mykt bånd under cup'ene og en sømløs innside gjør den behagelig mot huden. Elastiske og brede sidepaneler bak til hektene= power mesh, gir ytterligere komfort og support. 

Den har Anita's absolutt beste tekniske svette-/fukttransportsystem med flere pustende og luftige ventilasjonssoner/mesh= i front, i sidene og på ryggen som holder huden tørr og behagelig gjennom treningsøkten.

Skulderstroppene er forede, regulerbare og blir bredere i de høyere størrelsene for maksimal komfort. Et fastsydd panel under stroppene sikrer godt hold og gjør de ekstra behagelig over skuldrene. Sentrerte for å hindre at de sklir ned.

For mer fra Anita Active - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black/Anthracite
Modellen er base i Anita's sportssortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt. 

Modellnavn: Anita Active Extreme Control Plus - Big Cup Sports Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.