CALIDA

Supima Cotton Shirt

Varenummer:
ca-14051-257
Ikke på lager
Only %1 left

Calida Supima Cotton Shirt, Str 36-50

Stilig og delikat serie i høykvalitets bomull og bomullsblandinger❤️

Perfekt serie for å mixe og matche underdelene med de ulike overdelene.

Kortermet skjorte med V-hals. Produsert i Supima bomull som har premiumegenskaper som styrke/svært slitesterkt, mykhet og fargebevaring.

Av: 100% SUPIMA® Bomull.

Tilhørende underdeler og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter. 

Calida er store på størrelsen, og tilsvarer ca som følger: 
XS= 36/38
S= 40/42
M= 44/46
L= 48/50

Farge: Grape Violet
Fargen er sesong - selges til det er tomt. 

Modellnavn: Calida Favourites Orient Shirt Short Sleeve

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

CALIDA (since 1941) er valg fra øverste hylle og verdensledende med trygge og bærekraftig produserte produkter av sveitsisk førsteklasses kvalitet, deilige og myke mot huden. Merket har vært og er front-runner for bærekraft gjennom hele produksjonskjeden med sine utsøkte naturfibre og innovative kvaliteter, som er like god mot naturen som deilig og myk mot huden. Komfortable plagg som tåler bruk og vask, og som er laget av eksklusive materialer med enestående brukskomfort og perfekt passform - på jobb, hjemme, i selskap, ved utendørsaktiviteter som turer og trening mm - hvor som helst og når som helst året rundt.

CALIDA er av de mest ettertraktede brands for høykvalitets nattøy, koseklær og kombinasjonen merinoull og silke - det perfekte valg for kvinner som krever det lille ekstra❤️ (Cradle to Cradle®= returneres til den pågående organiske syklusen etter bruk uten å produsere avfall/Made in Green by OEKO-TEX®= strengeste kvalitetskrav med produktlabel for trygge og bærekraftig produserte produkter)❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.