-70%
FREYA

Sonic Sports-BH

Varenummer:
fr-ac4892-nie-d10-6411
Utsolgt
Only %1 left
Så lavt som 233,- FØR 777,-

Freya Sonic Sports-BH, B-K Cup/60-90, Nightshade

Freya Sonic har støpte og lette cup'er
med pustende padding/skum som holder bysten tørr og komfortabel, og yter unik støtte og support gjennom hele treningsøkten❤️

Den kapsler inn bysten i stedet for tradisjonelle kompresjonsmetoder for en gjennomgående bedre balansert og optimal support. Bøylene er vide, oval shape, dette for å forhindre trykk/ekstra belastning mot kroppen.

Denne modellen dekker bysten litt mindre/har mer utringning enn Freya Epic sports-BH'en, som dekker fullt (se nedenfor under relaterte produkter).

Mykt, bredt og behagelig bånd i nerkant og hele veien rundt til hempene bak for ytterligere support, komfort og forankring.

Skulderstroppene er gode og foret i front, og ligger derfor spesielt godt over skuldrene, 19mm. De er regulerbare bak med J-hook for å feste stroppene sammen i kryss/bryter-rygg, noe som gir en ekstra tilpasningsmulighet som mange foretrekker.  Bakstykket ved hempene blir bredere i de høyere størrelsene, 57mm og 75mm.

❤️ Ventilasjonssoner.
❤️ Coolmax stoff transporterer bort fukt og holder huden tørr og komfortabel.
❤️ Akiv luktkontoll-teknologi.
❤️ Antibakteriell.

For flere sportsprodukter fra Freya - se nedefor under relaterte produkter.

Farge: Nightshade
Fargen er sesong - selges til det er tomt.

Modellnavn: Freya Active Sonic Moulded Spacer Sports Bra

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 Freya - Ungt og bang on trendy❤️ Føl deg fantastiske med økt selvtillit når Freya's unike passformer, support og magisk fine designs sitter perfekt. Freya er et av verdens ledende bade- og undertøysmerker, og spesialister på sitt fagfelt fra B- til O-Cup. Deco er Freya's bestselger-passform gjennom mange år❤️ Se etter Deco i overskriften og test selv. Kanskje blir den også din nye favoritt?

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.