FREYA

Epic Sports-BH

Varenummer:
fr-aa4004elb-d09-1441
På lager
Only %1 left
Så lavt som 741,-

Freya Epic Sports-BH, B-K Cup/60-90

Freya Epic er en prisbelønnet Sports-BH med bøyler, som gir optimal støtte og support til bysten under høy-intensiv trening
❤️

Den er heldekkende og kapsler inn bysten, noe som gjør at den reduserer bevegelse og belastning maksimalt gjennom hele treningsøkten. Sidestykkene bak til hektene har god bredde for ytterligere støtte og forankring.

De støpte og lett forede/skum inner-cup'ene er laget av et pustende materiale, som holder huden tørr og komfortabel. Ekstra innebygget support i skålene for optimal støtte. Bøylene er vide, oval shape, dette for å forhindre trykk/ekstra belastning mot kroppen.

Mykt, bredt og behagelig bånd i nerkant og hele veien rundt til hempene bak for ytterligere support, komfort og forankring.


Skulderstroppene er gode, brede og foret i front, og ligger derfor spesielt godt over skuldrene. De er regulerbare bak med J-hook for å feste stroppene sammen i kryss/bryter-rygg, noe som gir en ekstra tilpasningsmulighet som mange foretrekker. 

Stroppene blir bredere i de høyere størrelsene, 13mm, 16mm og 19mm. Det samme gjelder bakstykket ved hempene, 38mm, 57mm og 75mm.

❤️ Ventilasjonssoner.
❤️ Coolmax stoff transporterer bort fukt og holder huden tørr og komfortabel.
❤️ Akiv luktkontoll-teknologi.
❤️ Antibakteriell.

For flere sportsprodukter fra Freya - se nedefor under relaterte produkter.

Farge: Sort
Fargen er base i Freya's sportssortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Freya Active Epic Sports Bra

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.