-70%
FREYA

Cameo Deco Plunge BH

Varenummer:
fr-aa3160blk-d02-4200
Utsolgt
Only %1 left
Så lavt som 206,- FØR 687,-

Freya Cameo Deco Plunge BH, 60-85/B-J Cup

Lekre Cameo er ny basicserie fra kvalitetssikre Freya i elegant ton-i-ton sorte striper. Her får du alt det løft du bare kan ønske deg med Freyas bestselger BH-passform gjennom mange år❣️

Deco-modellene har lav skjæring mellom cup'ene (plunge), som gir den lekreste utringning med en ekstra sexy kløft. Den har bøyler, støpte, sømløse og lett padded/skum cup'er, som gir det perfekte løft og support opp til og med J-cup, i tillegg til push-up effekt. Vi anbefaler den på det varmeste💘 Gir en rund og fin fasong.

Skulderstroppene er fult regulerbare og gode, og blir bredere i de høyere størrelsene: 13 mm, 16 mm og 19 mm.

For tilhørende truser og flere Deco produkter - se nedenfor under relaterte produkter.

Farge: Black
Fargen er basic - tilgjengelig fra leverandør året rundt.

Modellnavn: Freya Cameo Deco Plunge Bra

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Freya - Ungt og bang on trendy❤️ Føl deg fantastiske med økt selvtillit når Freya's unike passformer, support og magisk fine designs sitter perfekt. Freya er et av verdens ledende bade- og undertøysmerker, og spesialister på sitt fagfelt fra B- til O-Cup. Deco er Freya's bestselger-passform gjennom mange år❤️ Se etter Deco i overskriften og test selv. Kanskje blir den også din nye favoritt?

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.